AFVALLEN

 Effectief afvallen: Voor mannen en vrouwen

Mannen en vrouwen zijn gebaat bij een Vacu-Stepkuur. Je valt snel en effectief af. Het effect merk je over je hele lichaam, maar in eerste instantie vooral bij  je buik, billen en benen.

 Waarom vetcellen bij billen, buik en benen?

Waarom hebben we vetcellen op buik, billen en benen? Met name vrouwen hebben aanleg voor deze extra energiecellen. Zij vormen een reservevoorraad: als je bijvoorbeeld zwanger bent en/of te weinig eet, zorgen deze cellen direct voor aanvulling. Maar heb je dat niet nodig, dan zijn de vetcellen juist een hindernis.

 Het Vacu-Programma: dé vetverbrander voor Billen, Buik en Benen!

De VacuStep zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Dit kan door:

  • Een uitgekiend, speciaal voor jou gemaakt programma
  • De combinatie van vacuüm en beweging

Ook wordt je stofwisseling geoptimaliseerd. Het resultaat: je valt af.

 In de overgang? Overtollig vet na een zwangerschap? 

Ben je aangekomen door hormonale oorzaken zoals een zwangerschap of door de overgang? Ook dan kun je bij ons terecht!

 Meteen resultaat

Vanaf de eerste keer kun je al merken dat Vacu-Step werkt. Je huid wordt weer glad en egaal, je lichaamsomvang neemt af en verandert. Heb je (hardnekkige) cellulitis? De VacuStep maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte en gladde huid.

 Voel je fit en energiek

Je bloedsomloop wordt door de behandeling optimaal. Je voelt je daardoor bijzonder fit en energiek, je  lichaam voelt heerlijk soepel aan. Geestelijk voel je je ook beter. Zeker na een aantal weken merk je dat je kleding beter zit en leuker staat. Gezond eten wordt een gewoonte en brengt ook meer energie. En daarbovenop komt nog dat je heel trots mag zijn op de prestatie die je levert.

 Professionele begeleiding

Natuurlijk zijn wij als medewerkers van StepFit goed opgeleid. Wij weten hoe we de apparatuur  voor jou moeten instellen en jou het beste kunnen begeleiden naar het maximale resultaat bij deze behandelmethode. Ons advies: begin met een kuur van zes weken om snel een goed begin te maken. Kies daarna voor een onderhoudsabonnement. Kijk voor de mogelijkheden bij "Prijzen". En: je mag eerst gratis komen uitproberen! 

 Gezonde en verantwoorde voeding

Gezond en verantwoord eten is onmisbaar als je af wilt vallen. Ook hierin hebben wij ons gespecialiseerd. Kom je bij ons, dan geven we voedingsadvies en helpen we je om je een gezond eetpatroon aan te wennen. Met raad en daad staan wij je terzijde!