GEZONDHEID

 Gezondheid: Vermindering van spier- en gewrichtsklachten

Heb je reuma, fibromyalgie, artrose of artritis? Dan kunnen de Vacu-apparaten je helpen om je klachten te verminderen. Vooral de TMF warmtecabine helpt jou bij het bewegen: warme spieren kunnen veel meer aan. Ook met andere aandoeningen kun je prima bij ons terecht.

 Na een burn-out

Wil je na een burn-out op een milde en veilige manier weer opknappen? Kom dan bij ons! We helpen je om rustig en gestaag weer helemaal te herstellen. En wil je graag verwend worden? Kom dan ook langs voor een super-ontspannende schoonheidsbehandeling.

 Overgewicht/ Obesitas/ Diabetes

Ben je te zwaar en is afvallen een probleem? Onze afvalkuur kan ook jou helpen. We stemmen helemaal op jou af en alle oefeningen zijn medisch verantwoord. Kijk ook bij "Afvallen".

 Spier- en gewrichtsklachten: Reuma, artritis, artrose, fibromyalgie

Heb je reuma? Artritis? Artrose? Of fibromyalgie? We hebben veel klanten met chronische spier- en gewrichtsklachten. Zij bereiken een vermindering van hun klachten. Meestal is rustig opbouwen het beste; we maken hiervoor een individueel plan. Slaat de kuur aan? Dan is wekelijks onderhoud voor jou belangrijk. Overleg met ons over de abonnementen die we hebben, of kijk bij "Prijzen".

 Doorbloeding: Restless legs, etalagebenen

Heb je problemen met je doorbloeding? Restless legs? Etalagebenen? Kom dan bij ons voor een kuur. De Vacu-apparaten optimaliseren je doorbloeding. Daarom zijn ze zo geschikt voor de behandeling van restless legs en etalagebenen.

 Migraine

Mensen met migraine hebben vaak baat bij een kuur binnen het Vacu-Programma.

 Vermoeidheidsklachten: ME/CVS en MS

Een kuur met de VacuStep, VacuFiets en VacuMove en oefenen in de TMF Warmtecabine is ook heel zinvol als je vermoeidheidsklachten hebt, zoals bij ME/CVS of MS.

 Een mooie huid: Verbeter cellulitis en/ of een slappe huid

Heb je hardnekkige cellulitis? Of een slappe huid? Met een Vacu-kuur wordt jouw huid weer mooi soepel en glad. We kunnen je kuur hierop afstemmen en hebben er veel ervaring mee.

 Eerst gratis uitproberen

Voor al onze nieuwe klanten geldt: je krijgt een gratis intake en je mag binnen één week drie keer gratis komen om de behandeling uit te proberen. Zo weet je zeker of onze behandelmethode bij jou past.

NB.: onze programma's werken ondersteunend en zijn medisch verantwoord. Maar: ze komen nooit in de plaats van een medische behandeling. Raadpleeg zo nodig je arts.