GRATIS PROEFWEEK

Kom je voor het eerst bij ons, dan volgen we deze 5 stappen:

 Stap 1: je belt ons op of je mailt ons

Je belt of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer: 0172 - 241364.

 Stap 2: gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. De bedoeling is om uit te zoeken of wij jou kunnen helpen. Je krijgt uitgebreid de kans om te vertellen wat je graag wilt en wat je nodig hebt. Wij leggen jou uit hoe wij werken en laten je de Studio zien. We vertellen ook alvast welk doel jij in zes weken kunt bereiken. Tenslotte kijken we samen of onze methode past bij jouw wensen. Is dat inderdaad zo, dan mag je aangeven of je verder wilt met stap 3: drie gratis proefbehandelingen. Zo kun je zonder risico uitproberen hoe het voelt om het Vacu-Programma te volgen.

 Stap 3: de gratis Try-out: drie gratis proefbehandelingen

We plannen drie gratis proefbehandelingen binnen één week. Je kunt dan de Vacu-Step, de Vacu-Move en de TMF Warmtecabine rustig proberen en eens kijken hoe het voelt om deze apparaten te gebruiken.

 Stap 4: je beslissing

Je hebt nu alle informatie die je nodig hebt: hoe de behandeling aanvoelt, welk resultaat je kunt bereiken, en hoe het is om door ons gecoacht te worden. Dus is het nu tijd om te beslissen of je het Vacu-programma wilt volgen. Is dat zo? Dan plannen we de afspraken voor stap 5: de kuur zelf.

 Stap 5: de Vacu-kuur

Voor jou is er een persoonlijk actieplan van zes weken. Dit plan is helemaal afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden, het is ook SMART. (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden). Om de twee weken meten en wegen wij jou. We houden alles goed bij op persoonlijke schema's. Op die manier weet je zeker dat je de voortgang kunt volgen. We blijven je ook coachen zodat je zeker bent van goede ondersteuning. Zin om langs te komen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan, of vul het onderstaande contactformulier in. We staan voor je klaar!